Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Goldman Sachs - Greece = 0 - 1

Πολλά ακούγονται αυτές τις ημέρες σχετικά με την οικονομική δυσχέρεια στην οποία έχει υποπέσει η Ελλάδα.

Ε, δεν είναι έτσι. Εννοώ δεν υπέπεσε. Τσου!

Όλα έγιναν βάση προγράμματος το οποίο τηρήθηκε με ακρίβεια δευτερολέπτου. Είμαστε σε πόλεμο κυρίες, κύριοι αγαπητά μου παιδιά και κατοικίδια. Οικονομικό πόλεμο. Εδώ και μία 10ετια περίπου.

Εν ολίγοις, η Ελλάδα "δανείστηκε" λέει, με υψηλό επιτόκιο, λέει, από την αμερικάνικη Goldman Sachs για να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να είναι ομότιμη με τις άλλες χώρες. Που το μεμπτόν εδώ; Κανένα. Απλά κάπου λέει, δεν ήξερε η Ευρωπαϊκή Ένωση τα ακριβή ποσά λέει, ούτε και ότι η Ελλάδα είχε χρεωθεί μέχρι το λαιμό λέει και τώρα τι;

Και τώρα βγαίνουν όλοι οι επιφανείς- και μη- οικονομολόγοι και συστήνουν στην Ελλάδα να μην δανειστεί από το ΔΝΤ και να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ισλανδίας που αρνήθηκε να πληρώσει τα "σπασμένα" των εκλεγέντων και έτσι αναγκάστηκαν οι μεγάλες τράπεζες και βρήκαν λεφτά τελευταία στιγμή και σώθηκε προσωρινά (ή και μόνιμα) η κατάσταση.

Δεν μου φαίνεται κακή ιδέα, και αν είναι αληθή τα όσα έχει συμπεράνει από την μελέτη του για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας ο Alex Jones (παραθέτω ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω ή μπορείτε να την δείτε όπως την βρήκα από το trelokouneli.blogspot.com) μήπως τελικά την είχαν "στημένη" στην Ελλάδα εξ αρχής τα λαμόγια των οικονομικών κολοσσών μαζί με τα ελληνικά λαμόγια και περίμεναν το κέρδος; Ε, όχι κύριοι δεν θα τους περάσει γιατί ο Έλληνας μπορεί να κάνει τον Μ.....κα, αλλά Μ.......ας δεν είναι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου