Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Το μανικιούρ άργησε μιά μέρα


Αφού υπάρχει αυτή η οικονομική δεινότητα στην χώρα γιατί δεν στρέφεται η κυβέρνηση στον εσωτερικό δανεισμό; Και λέγοντας εσωτερικό δανεισμό εννοώ την παραχώρηση δανείου από την Εκκλησία καθώς είναι γνωστό ότι η περιουσία της είναι αρκετά μεγάλη και νομίζω ότι δεν φορολογείται. Κράτος εν κράτη.
Και επαναλαμβάνω....δανεισμός....και όχι αρπαγή. Να δανείσει το οικονομικό ποσό που καλύπτει το έλλειμμα ή μέρος αυτού και με ένα εύλογο επιτόκιο. Και να της επιστραφεί αυτούσιο συν τον τόκο.
Γιατί να δανειστεί η Ελλάδα από το εξωτερικό και να χρωστάει στην Ευρώπη μέχρι και τις μοκέτες της Βουλής;
Δεύτερο σενάριο: Να δανειστεί από τους Έλληνες εφοπλιστές που ανά τον κόσμο διατήνουν ότι κατέχουν το μερίδιο του λέοντος στην ναυτιλία και οργώνουν τις θάλασσες και τους ωκεανούς με οικονομικά οφέλη όσο το ετήσιο τεκμαρτό εισόδημα όλων των κατοίκων της Δανίας.
Γιατί ένα πρωθυπουργός μίας χώρας αναγκάζεται σε περιοδεία (σε λίγο θα επισκεφτεί και το Α του Κενταύρου);
Για να δει τα αξιοθέατα των παρακείμενων χωρών; Αν έχουν φτιάξει κάτι αντίστοιχο σε μουσείο της δικιάς τους ακρόπολης?
Για να δώσει εξηγήσεις για την οικονομική κατάσταση της χώρας? Και αν ναι, ποιος και γιατί του τις ζήτησαν? Η΄μήπως για να πάρει εξηγήσεις? Και από ποιόν?
Και αφού οι επισκέψεις δεν ελλοχεύουν αίτημα δανείου από το οικονομικό απόθεμα των χωρών αυτών, γιατί οι επισκέψεις?
Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση η οποία πέρασε στα ψιλά γράμματα λόγω κερδοφορίας του cd της Τζούλιας?

Μήπως έχουν πουλήσει την Ελλάδα κομμάτι κομμάτι και εμείς πληρώνουμε ενοίκιο για να διαμένουμε στην χώρα μας ως επινοικιαστές?

Γιατί δεν προσάγονται στην δικαιοσύνη αυτοί που πήραν τα χρήματα?

Μήπως η Ελλάδα είναι η νέα Κούβα? Ο αντίστοιχος Τσε Γκεβάρα είναι στα σπάργανα ή καίει τα εγκεφαλικά του κύτταρα παίζοντας WoW ως προθέρμανση για το real παιχνίδι?
Και γιατί όχι να μην είναι γένους θηλυκού? Η Ελλάδα φημίζεται εξάλλου για την μητριαρχική της εξουσία.
Εμπρός καλές μου Τσεγκεβαρίνες, Κολοκοτρώνισες, Μακρυγιάννισες αδράξτε τα γιαταγάνια και τα HTC κινητά σας και βγείτε να κηρύξετε την επανάσταση.

Το μανικιούρ άργησε μια μέρα...

3 σχόλια:

  1. Καλα τα λες,αλλα ποσοι εχουνε ξυπνησει στα αληθεια για να παρουνε χαμπαρι τι παιζεται??!Αγωνας χρειαζεται και δραστηρια ατομα!Αντε,ας γυρισω στο playstation μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό με την εκκλησία πόσο σωστό! και όχι μόνο να δανειστεί. πού είναι η εκκλησία με την τόσο αμύθητη περιουσία να προσφέρει κιόλας; το μόνο που κάνουν είναι, οι περισσότεροι από αυτούς που ονομάζονται εκπρόσωποι του όποιου θεού, να κυκλοφορούν με χιλιάδες ευρώ σε μπαστούνια και καπέλα και κασκώλ!
    καλησπέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ James D
    Στο μέλλον πάντως οι αγώνες μέσα από το virtual κόσμο των ps3 θα γίνονται.

    @basnia
    Καλημέρα σου, καλώς σε βρήκα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή